Nyheder

Suksess i Marstrand

Årets Big boat race i Marstrand ble som alltid en stor opplevelse for seilerne i de totalt 64 båtene på startlinjen. Topp regattaer i lett til medium vind på lørdag og noe friskere på søndag. 3 Race hver dag hvor det siste for dagen hadde målgang – publikumsvennlig, ved Strandverket inne i Marstrand.

Den store klassen ble dominert av to norske Elvstrøm båter hvor Torkjell Valland med White Shadow trakk det lengste strået foran Claus Landmark og Santa laget. For øvrig var det godt med deltagelse fra både Norge, Danmark og selvsagt Sverige og mange team ser at denne regattaen er det perfekte sted å lade opp og tune inn til sommerens ORCi VM i København.

Torkjel Valland skipper og storseiltrimmer på White Shadow melder om en god feeling nå og under racene; suveren høyde og fart ut fra start og generelt på kryss gav mulighet for seiling i fri vind og alle valgmuligheter var åpne. Dette ble godt tatt vare på også på lensene, og den nye og noe større A2 viste seg å innfri forhåpningene til det lille ekstra med tanke på å gå dypt og fortsatt beholde farten.

> Se fotos her på Marstrand Big Boats galleri