Neuigkeiten

Havana´s spiler

Mikkel Beha og Havana har hentet ny spiler fra Elvstrøm Sails.

Vi glæder os til at se Havana i 3. Sæson af Kurs mod Fjerne Kyster med spritny 178m2 spiler fra vores loft i Aabenraa. Eventyr, drømme, frihed, sammenhold er vist blot nogle af de ord, der tryllebinder et rekordstort antal danskere, når Kurs mod Fjerne Kyster ruller over skærmen i de danske stuer.

Det er svært ikke at blive grebet af eventyret og familiesammenholdet. Ikke bare i stuerne – også på sejlloftet i Aabenraa. ”Vi leverer sejl til entusiastiske sejlere over hele verden, til turen og til kapsejladsen. Men i virkeligheden er det jo meget mere end sejl. Det er power og brændstof til drømmen og de mange gode øjeblikke”, fortæller marketingchef, Lise-Lotte Møhring Larsen.

Ja tak til en invitation

”Da vi mødte Mikkel og Marian på bådmessen i Fredericia i 2015 inviterede vi dem til at besøge os. Det blev et ja, tak. Og det var en stor fornøjelse af vise Mikkel og Marian rundt. Deres umiddelbare begejstring over at se vores loft, kan man som medarbejder kun blive stolt af”, fortæller Lise-Lotte. At Marian kommer ud af en familie, hvor moderen var sejlmager gav rundvisningen en ekstra dimension.

En hurtig beslutning

Fra ”Drengene kunne egentlig godt bruge en spiler….” til tilbud, design og levering gik tingene stærkt. Marian valgte med fast hånd farverne til den 178m2 spiler, mens Kim og Mikkel fandt ud af, hvornår og hvor spileren skulle leveres.

Kim Petersen fra Elvstrøm Sails fortæller; ”Det blev til p-pladsen ved Hotel Scandic i Kolding, dagen før Mikkel skulle videre til Tahiti for at slutte sig til drengene.
Vi lagde os selvfølgelig i selen for at nå det hele for Mikkels program var stramt. Men nu kan vi så til gengæld håbe på at få et glimt af den flotte sort/røde spiler, når vi til Februar sidder klistret foran TV-skærmen. Og heldigvis har vi hørt, at den  har skabt glæde."

Den står som en drøm

I en mail-korrespondance hørte vi fra Mikkel; ”Hele eftermiddagen har vi sat spiler og lavet de smukkeste billeder i lagunen på Fakarava. KÆMPE optur. Drengene var helt eksalteret over spileren. Den står som en drøm, og de var begge ved at flække af begejstring. Emil udbrød spontant; Det er det bedste der er sket i 1 ½ år”. Hos Elvstrøm Sails ser vi frem til at gense den eventyrlige familie på deres fantastiske rejse i tredje sæson. Vi har fået lov at smugkigge en teaser til serien. Det tegner godt! Hold øje med "Kurs Mod Fjerne Kyster" på facebook her.

Havana stævner ud til sæson 3 af kurs mod fjerne kyster med en ny spiler fra Elvstrøm Sails