• Home
  • Elvstrøm Sails Norge AS

Elvstrøm Sails Norge

Hva vi kan gjøre for deg?

I våre lokaler i Tønsberg har Elvstrøm Sails Norge sitt salgskontor og hovedloft. I disse lokalene møter du dedikerte ansatte som står klar for å hjelpe deg som kunde, med store og små utfordringer. Om behovet ditt er nytt seil eller en spil til seilet ditt, er vi der for å hjelpe deg. I vår salgsavdeling i 2 etg sitter salgsjef i Norge, Sverre Tangerud klar for å hjelpe deg med bestilling af nytt seil, mens vår serviceavdeling reparerer seilene dine i 1 etg.

Få tilbud på seil

 

Salgsavdeling

I vår salgsavdeling er alle velkommen. Enten man er ny seiler, eller rutinert. Vi lever av og for seiling, og sammen med deg kartlegger vi hva du er mest tjent med og hva som dekker ditt behov best. Vi hjelper deg med en fremtidsrettet plan med tanke på eksisterende seilgarderobe, sesongens kjøp og veien videre. Vårt sortiment til seilbåt er blant bransjens mest komplette. Vi leverer seil til de fleste båter. Alt fra enkle tur seil for små seilbåter, regattaseilere eller til de mest ekstreme super yachts.

Hos oss kan du også bestille kalesje, lazybag, seilpresenning, opplagspresenning og andre spesialtrekk til seilbåten din. Vi legger til rette for å være en komplett leverandør av utstyr til seilbåten din.

 

Serviceavdeling

I vår serviceavdeling utfører vi seilservice og reparasjoner på alle typer seil. Her er ingen jobber for store eller små. Vi har rutinerte seilmakere med lang erfaring innenfor reparasjoner på alle typer seil.

Vi utfører også seilvask/oversyn, lagring (seilhotel), omsøm, oppmåling m.m. av seil for våre kunder.

Har du en kalesje, lazybag mm. som trengs å ses over, eller vaskes og impregneres utfører vi dette også. Vi har også en liten butikk hvor du får tak i det meste du trenger til seilbåten og båtlivet, og det vi ikke har på lager skaffer vi på kort frist.

 

Kontakt oss

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring til oss på tlf. 3341 4141.

 

2011 DesignedAndMadeInDenmark

 

Følg os her:

 

facebook logoyoutube logo

 

Address

  • Street: Wirgenes vei 5 B
  • Postcode: 3157
  • City: Barkåker

 

Contact

  • Telephone: +47 3341 4141
  • E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Website: http://www.elvstromsails.no