Skip to content

Hva vi kan gjøre for deg?

I våre lokaler i Tønsberg har Elvstrøm Sails Norge sitt salgskontor og hovedloft. I disse lokalene møter du dedikerte ansatte som står klar for å hjelpe deg som kunde, med store og små utfordringer. Om behovet ditt er nytt seil eller en spil til seilet ditt, er vi der for å hjelpe deg. I vår salgsavdeling i 2 etg sitter salgsjef i Norge, Sverre Tangerud klar for å hjelpe deg med bestilling af nytt seil, mens vår serviceavdeling reparerer seilene dine i 1 etg.

Salgsavdeling

I vår salgsavdeling er alle velkommen. Enten man er ny seiler, eller rutinert. Vi lever av og for seiling, og sammen med deg kartlegger vi hva du er mest tjent med og hva som dekker ditt behov best. Vi hjelper deg med en fremtidsrettet plan med tanke på eksisterende seilgarderobe, sesongens kjøp og veien videre. Vårt sortiment til seilbåt er blant bransjens mest komplette. Vi leverer seil til de fleste båter. Alt fra enkle tur seil for små seilbåter, regattaseilere eller til de mest ekstreme super yachts.

Hos oss kan du også bestille kalesje, lazybag, seilpresenning, opplagspresenning og andre spesialtrekk til seilbåten din. Vi legger til rette for å være en komplett leverandør av utstyr til seilbåten din.

Bli med på laget!

Kvalifisert seilmakeri har vært i blodet hos oss hos Elvstrøm Sails i flere tiår – og vi er klare for neste æra!

Vil du at din neste jobb skal finne sted i en verden av seiling? Vi er alltid på utkikk etter kvalifisert ekspertise og de som faktisk ønsker å lære seg ferdighetene til seilproduksjon.

Vi kjører kontinuerlig ansettelse, så kontakt oss snarest for å diskutere alternativene her i Tønsberg.

Seilmakere søkes!

Både til produksjon og salgsarbeid.

Vi har det travelt hos Elvstrøm Sails Norge, og vi vil gjerne styrke produksjonen vår i Tønsberg med flere seilmakere.
Vi har også behov for selgere av nye Elvstrøm seil til seilbåteiere i Norge.

Har du seilerfaring og ønsker å jobbe med seil på heltid? gi oss en lyd snarest!

Send søknad eller spørsmål til Daglig Leder; André Egebakken på andre@elvstromsails.no evt. Salgssjef i Norge, Sverre Tangerud sverre@elvstromsails.no.

Serviceavdeling

I vår serviceavdeling utfører vi seilservice og reparasjoner på alle typer seil. Her er ingen jobber for store eller små. Vi har rutinerte seilmakere med lang erfaring innenfor reparasjoner på alle typer seil.

Vi utfører også seilvask/oversyn, lagring (seilhotel), omsøm, oppmåling m.m. av seil for våre kunder.

Har du en kalesje, lazybag mm. som trengs å ses over, eller vaskes og impregneres utfører vi dette også. Vi har også en liten butikk hvor du får tak i det meste du trenger til seilbåten og båtlivet, og det vi ikke har på lager skaffer vi på kort frist.

Comingsoonv2

Sverre Tangerud

Comingsoonv2

Caroline Tangerud

Kontakt oss på info@elvstromsails.no eller ring til oss på tlf. +47 3341 4141.

Elvstrøm Sails Norge, Wirgenes vei 5 B, 3157 Barkåker, Norge

Foto Osner Final Race 2021 Konstanz 94 Download PRO PAKET 083641E9